Sunday, December 4, 2011

Set Noritake

Assalamualaikum.

Siapa suka kumpul set Noritake? Kt sini murah tau..boleh borong banyak2 sbb setiap tahun mereka buat jualan gudang. masa tu harga yg mereka offer sehingga 50%. Sebelum ni aku x tau lah sgt ttg harga set ni..tp setelah kawan suami bercerita dia pernah beli di tpt kita n harganya mencecah ribu utk 1 set..Esoknya suami bawa mereka ke Mega Mall ( wpun kt pasaraya tp harga  jauh lbh rendah) dan mereka pun borong sakan..

Aku beli masa offer je ..jualan gudang 1 thn 1 kali..off 50 %. Benarnya aku x mintak kt suami..dia yg minat sangat2..layan je lah..Harga set2 kt bawah ni x sampai RM 500. Byk corak n design n byk gak yg aku dah borong..Kt bwh ni antaranya..




4 comments:

  1. Akakkkk!!!ros suke noritake...akak dah blk msia ke? blh ke nak kirim? huhu!!!!murah giles...tgk @ebay pun xdpt harga ni.

    ReplyDelete
  2. Ros...akk dah lama sampai diMsia.Klu beli kt megamall pun masih murah lg tau..klu x off yg cantik tu, ada gold line baru rm 700..klu dia off lg murah.

    ReplyDelete
  3. kak...dia offer time akhir thn ke? cheh ye2 je tanya.bkn apa mana tau kot2 tersampai ke manila. heheh!!

    ReplyDelete
  4. Rostina..selalunya jualan gudang tu akhir thn. Kt kilang lama dia. lu kt megamall tu ikut suka dia lah, selalunya 10 %. Nk g Manila ke?

    ReplyDelete