Wednesday, October 12, 2011

cheese tart lg..

Assalamualaikum

Practise makes perfect. Buat lagi utk baiki skills.. sambil2 jamu tetamu yg datang drpd Malaysia. Resepi rujuk di sini ya.




x cantik..warna lapu kuning..

8 comments:

  1. alahai terliurnyeee..bila la ros nak start projek tart ni.resepi dah ada, acuan dah beli...hehe!!gabra.btw cumey la munga2 tu ;)

    ReplyDelete
  2. Assallamualaikum kak..
    Kak, naz pun entry pasal cheese tart jugak ari ni.. Comel2nya tart akak...

    ReplyDelete
  3. ros..pelan2 ros, yg penting kena cuba, lambat @ cepat blkg kira.

    ReplyDelete
  4. wsalam Naz..sat lg akk g dapur Naz. Nk tgk tart Naz. Anak dara akk si Husana yg melorek ni..tangan akk ni keras sikit.

    ReplyDelete
  5. rajin nye kak...cha bab nk buat shell tu paling ler malas!! tapi mmg kena buat kena buat kena buat..hehehe kasik cha sikit angin rajin kak!!

    ReplyDelete
  6. Puan Ros, seronok buat benda cantik2 ni kan..klu puan Ros buat lg cantik sbb p.ros lbh kreatif.

    ReplyDelete
  7. sasha rahmat mana ada malas..hari2 ada n3. Nk buat shell tu klu nk cepat, canai je doh n terap guna acuan dia pas tu tinggal kemaskan je sikit2.Klu nk tepek sebiji2 kt acuan tu akk pun malas.

    ReplyDelete